IPB Elegia Style© Fisana

Jump to content


Runescape Keeps Closing


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ONLINE   Ambo100

Ambo100

    Kalphite... Queen

  • Forum Member
  • 6,724 posts
  • Joined 19 August 2006
  • Skin: IP.Board
  • Gender:Male
  • Location:England
  • R.S. Name: Ambo100
  • R.S. Status: Retired

Posted 08 October 2008 - 09:24 AM

Everytime i play Runecape and open another firefox window or program, anything after time the whole firefox browser just closes. I think it might be the latest update i got from firefox i'm not sure why.

Browser: Firefox


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#2 OFFLINE   finisterra

finisterra

    Tentatio ostendo verum

  • Forum Member
  • 5,136 posts
  • Joined 19 January 2008
  • Skin: Elegia

Posted 08 October 2008 - 06:58 PM

Do you have the latest version of Java?
Have you tried reverting to a previous version of Firefox?

If you haven't, do so and post the results. :huh:

#3 OFFLINE   Nia

Nia

    Mort Myre Snail

  • Forum Member
  • 328 posts
  • Joined 18 February 2007
  • Skin: Elegia
  • Gender:Not Telling
  • Location:College land
  • R.S. Name: Catsin
  • R.S. Status: Member

Posted 09 October 2008 - 07:44 PM

go get avg, i had a virus a while ago and IE and firefox wouldnt work and kept closing, it was a virus, avg fixes it. That might help, also it could be your java, sometimes that will effect it too.
Proud member of 7 years :)
Posted Image

#4 OFFLINE   Noosy

Noosy

    Camel

  • Forum Member
  • 383 posts
  • Joined 16 December 2006
  • Skin: Elegia
  • Gender:Male
  • Location:Perth, Australia.
  • R.S. Name: Palidino96
  • , Noosy
  • R.S. Status: Member

Posted 10 October 2008 - 12:14 AM

If your playing RuneScape in HD, then RuneScape may be crashing your browser.

Does RuneScape stop loading at "Starting 3D Library"?

If it does then close your browser, wait a few minutes then try loading RuneScape HD again. :huh:

Posted Image
Very inactive now; aren't I?


#5 ONLINE   Ambo100

Ambo100

    Kalphite... Queen

  • Forum Member
  • 6,724 posts
  • Joined 19 August 2006
  • Skin: IP.Board
  • Gender:Male
  • Location:England
  • R.S. Name: Ambo100
  • R.S. Status: Retired

Posted 10 October 2008 - 01:25 PM

I don't use HD, it crashs, So i use normal detail, i will try getting the latest java now.


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users